Vegan, vegetarian και κρεατοφάγοι θα λατρέψετε αυτό το χορτοφαγικό παστίτσιο που μόνο ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου έχει! Την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ο ευρηματικός barista Κωνσταντίνος Καμπάκης, «βάζει» το αγαπημένο μας τιραμισού στο ποτήρι!
Το λουκάνικο τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο κι αυτή η σάλτσα του ταιριάζει απόλυτα!
Ισως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα.
Χοιρινό με τα όλα του που ταιριάζει τέλεια με ένα σπυρωτό πιλαφάκι!
Φτιάξτε σπιτικό μίλκσεϊκ με χειροποίητα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας. Αυτά κι άλλα πολλά ιδιαίτερα επιδόρπια στις Γλυκές Ιστορίες που κυκλοφορούν!