Το Οινόραμα -η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού- θα διεξαχθεί 10 με 12 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη Δευτέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες.
Ένας Κύπριος σεφ ξεχώρισε ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Γαλλίας κερδίζοντας αστέρι Michelin.
Οι οινοπαραγωγοί της ένωσης ‘Οίνοι Βορείου Ελλάδος’ πάντα φέρνουν φρέσκο αέρα με την ετήσια εκδήλωσή τους στα τέλη Ιανουαρίου.
Αναβαθμίζουν τα μαγειρέματά μας οπτικά αλλά και γευστικά. Είναι κατάλληλα για ωμή χρήση αλλά και γρήγορες παρασκευές χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους και τα δοκιμάζουμε σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.
Ζουμερά και μυρωδάτα τα μανταρίνια και οι κλημεντίνες θα δώσουν άρωμα στα κουλούρια και στα πιλάφια μας, αλλά θα γίνουν και ωραιότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ για να κεράσουμε τους φίλους μας.