Ζυγουροκεφτέδες, σκινοπαξίμαδα κι αντζουροσαλάτα. Σύνθετες λέξεις, απολαυστικές γεύσεις.
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!
Η Νένα Ισμυρνόγλου κάνει τα στερεά παχύρρευστα ( οι μελιτζάνες γίνονται πουρές) και τα «χύμα» (τον κιμά) στερεά, φουσκωτά μπιφτέκια.
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Φαγητό σαν στο σπίτι σου, ανάμεσα σε παραθεριστές, προσκυνητές και ντόπιους
Η γεύση του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκεται σε αμέτρητα πιάτα, πολλά από τα οποία ζωντανεύουν παιδικές μνήμες.
Μια γρήγορη τηγανιά με μπόλικες πιπεριές που δίνουν πλούσια γεύση και αρώματα στο κρέας. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες ή πιλαφάκι.
Ανοξείδωτα για βαθύ τηγάνισμα Επειδή είναι πολύ ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες, στιβαρά και εύχρηστα, έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στις κουζίνες μας ως αξιόπιστα τηγάνια για «βαριά» τηγανίσματα. Σε αυτά μπορούμε να τηγανίσουμε τα πάντα,...