Χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσουμε άφοβα τα σαρακοστιανά θαλασσινά.
Τα κεφτεδάκια γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα με τα μοσχαρίσια κι αξίζει να τα εντάξεις στη διατροφή σου! Η δε σάλτσα μουστάρδας απογειώνει το πιάτο!
Αν και φουρνιστό το χταπόδι, το μαγείρεμα ξεκινά από την κατσαρόλα, για να βγάλει σε εύλογο διάστημα τα υγρά του.
Το ξεχωριστό μπαρ CV Distiller άφησε τον Κεραμεικό για να στεγαστεί σε έναν ιδιαίτερο χώρο στην περιοχή του Χίλτον.
Μια επιλογή από αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς για μερακλήδες.