Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Το πρώτο θεματικό κατάστημα ελαιολάδου είναι γεγονός. Πού; Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τέλεια λαδολέμονα, πλούσιες βινεγκρέτ, ωμές σάλτσες φρέσκιας ντομάτας, ιδιαίτερα πέστο, ελαφριές σος γιαουρτιού και πληθωρικά ντρέσινγκ μαγιονέζας.
Ελληνικό comfort food σε ένα μοντέρνο στέκι στο Κουκάκι.
Μια πιπεράτη εκδοχή της κλασικής ιταλικής σάλτσας θα απογειώσει τη ζεστή μακαρονάδα μας.
Ποια τυροκομικά θα νοστιμίσουν τα γεύματά μας, χωρίς να μας φορτώσουν λιπαρά;
Ένα τέλειο ελληνικό πέστο διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.