Ο Θεσσαλονικιός οινοποιός και αποσταγματοποιός μάς ξεναγεί στον αμπελώνα και στο οινοποιείο που με κόπο και μεράκι δημιούργησε, στην Οσσα Λαγκαδά.
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.
Με σπανάκι και τυριά, με κολοκύθα, με παστουρμά, με πράσα και μπλε τυρί, με κιμά κοτόπουλου ακόμη και με παντζάρια! Όλες πλούσιες, πεντανόστιμες, τέλειες για το γιορτινό τραπέζι.
Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Μια διαφορετική σούπα, πολύ νόστιμη και κατάλληλη για κρύες μέρες.
Ένα ιδιαίτερο και άκρως γευστικό φαγητό από την Εύη Βουτσινά.