Πέντε οινοποιοί που δραστηριοποιούνται στην ίδια περιοχή και καλλιεργούν την ίδια ποικιλία αποφασίζουν σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή να συνεργαστούν. Τους ενώνει το κοινό πάθος γι’ αυτή την ποικιλία, το Σαββατιανό, και για έναν...
Τι πιο λαχταριστό και πιο ελληνικό από ένα τηγανητό κεφτεδάκι;
Οι οινικές προτάσεις του οινοποιείου Στέλιος Κεχρής για την ημέρα του Πάσχα.
Απέσπασαν δύο χρυσά μετάλλια στις Vinalies Internationales.
Η ομάδα του γαστρονόμος online μάζεψε τις αγαπημένες της κρεολιχουδιές για να το «τσικνίσουμε» πρωτότυπα και νόστιμα.
Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.