Δοκιμάσαμε -φωτογραφίζοντας- το χειμωνιάτικο μενού του «χιλτόνιου» Milos. Κοπιάστε.
Το λιπαρό ψάρι προστατεύει καλύτερα την καρδιά, έναντι συμπληρωμάτων με ωμέγα-3.
Μια μακαρονάδα πλούσια, αρωματική και γευστικότατη. Κλασική και αγαπημένη.
Χειροποίητο το ψωμί τους και όλοι οι μεζέδες τους, δικά τους τα λαχανικά, καπνισμένος σε δικό τους καπνιστήριο ο σολομός και μια θέα να σου κόβει την ανάσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Λες να σταματήσουμε το μαγείρεμα και να αρχίσουμε το... κουσκούς;
Λίγο ξύσμα λεμονιού και κοκκινοπίπερο στο σερβίρισμα κι έτοιμο το φαγητό μας.
Πρωτότυπες σκανδιναβικές γεύσεις από έναν Φινλανδό σεφ στον Κεραμεικό.
Ξεχωριστές οριεντάλ γεύσεις στην καρδιά της μικρής μας πόλης.