Μπιφτέκια γεμιστά, νηστεία, 25η Μαρτίου, μαγειρέματα με φάβα, δημιουργία με πατάτες, κρέπες γλυκές κι άλλα νόστιμα στον Γαστρονόμο το Σάββατο με την Καθημερινή.
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.
Νοστιμιές στο τραπέζι ή σε... ταπεράκι.
Ένα «συνειδητοποιημένο» μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι με εκλεκτές ελληνικές λιχουδιές.
Και ζυμαρικά, και χόρτα, και φέτα, όλα σε ένα φοβερό φαγητάκι.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.