Αντικαθιστούμε τη σόδα με Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και απολαμβάνουμε το κλασικό αφράτο ιρλανδέζικο ψωμί στο χριστουγεννιάτικο πρωινό μας.
Ρουαγιάλ φαγητό, εξαιρετικής νοστιμιάς, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο τραπέζι. Έχει τον μπελά του, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει.
Η αλμυρή πλευρά της ζαχαροπλαστικής.
Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...