Η Υδρα πάει καλά γαστρονομικά. Ιδού ένας λόγος σοβαρός.
Κόκκινα ελαφριά κρασιά από την ιδιαίτερη ποικιλία που δανείστηκε το όνομα του όγδοου μήνα του χρόνου. Τα απολαμβάνουμε παγωμένα στους 18° C.
Δύο αφρώδη κρασιά από τη Λήμνο έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις!
Μοσχάτα σταφύλια δίνουν υπέροχα αρωματικά, γλυκά κρασιά ιδανικά για τα καλοκαιρινά μας ποτήρια.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το οινοποιείο εδώ.
Από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη επτά κυρίες του οίνου μας αφηγούνται την ιστορία τους.