Η μαγειρίτσα αξιοποιεί την ποικιλία μανιταριών που βρίσκουμε πια σε αφθονία στην αγορά, αντικαθιστά το παραδοσιακό μαρούλι με ρόκα, ενώ πολύ ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα δίνει ο συνδυασμός των μυρωδικών και των μπαχαρικών.
Μυρωδάτο κατσικάκι στη λαδόκολλα που γίνεται πολύ εύκολα.
Λίγα υλικά, ελάχιστος κόπος, πολλή φαντασία, αφάνταστη νοστιμιά!
Ένα καλόγουστο παντοπωλείο στη σκιά της Ακρόπολης, με εκλεκτά τρόφιμα και μερικές σπάνιες λιχουδιές του τόπου μας.
Στέκι καλλιτεχνών και βιβλιόφιλων, αυτό το βιολογικό café - bistro στην πλατεία Ναυαρίνου σερβίρει σαλέπι και καλοφτιαγμένα σάντουιτς.