
Το μαύρο κοτόπουλο είναι σπάνιο, ιδιαίτερο και νοστιμότατο. Εμείς το μαγειρεύουμε στη γάστρα με γέμιση και πατάτες.
Κυκλοφορεί την Κυριακή 11/12!
Σιροπιαστό γλυκό για να ολοκληρώσουμε το κυριακάτικο οικογενειακό μας τραπέζι.
Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...
Γουμένισσα: το Ξινόμαυρο παντρεύεται με τη Νεγκόσκα.
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Γκουρμέ μπιφτέκια από καντίνα, νόστιμοι «τροχήλατοι» λουκουμάδες με σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο μπαρ μέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.