Η κρούστα αποτελείται από: σκόρδο, λεμόνι, μουστάρδα, μαραθόσπορο, ρίγανη, δεντρολίβανο και πάπρικα. Πώς να μην είναι μυρωδάτη;
Η Σίφνος, η πατρίδα του Νικόλαου Τσελεμεντέ έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάδειξη της Κυκλαδίτικης Κουζίνας.
Μαγειρεύει και σερβίρει όλη η οικογένεια και αν βρεθείτε στην περιοχή, μη διστάσετε!
Καλοψημένο ψαράκι με πλούσια σάλτσα από φρέσκες ντομάτες, καρότο και αρωματικό βασιλικό.
Νόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Περισσότερες συνταγές για ολόκληρη την οικογένεια θα βρείτε στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.