Κατά 35% αυξήθηκε ο όγκος των πωλήσεων μέσα σε δύο μόλις ημέρες στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Δυσεύρετα προϊόντα της Ανδριώτικης γης και διαλεχτά καλούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Στο Αγρίνιο, στο Δέλτα του Αχελώου, καλλιεργείται με προσοχή και φροντίδα ένα από τα ωραιότερα ελληνικά ρύζια, της εταιρείας «Αχελώος». Η ίδια εταιρεία παράγει και όσπρια σε συνεργασία με Ελληνες παραγωγούς.
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο έβδομος τόμος για τα όσπρια.
Ο «Γαστρονόμος» γιόρτασε τη νέα δωδεκάτομη προσφορά του που εστιάζει στην πρώτη ύλη.
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή.