
Η γεύση, λένε, είναι η πιο αθώα μορφή προπαγάνδας από την οποία κάποιος μπορεί να κινδυνέψει.
Ενα ζεστό μαγιάτικο βράδυ βρεθήκαμε στο εστιατόριο του Χριστόφορου Πέσκια στην Κηφισιά να δοκιμάζουμε κάποια παλιά, κάποια καινούρια πιάτα.
Ένα εργαστήρι στην Καλλιθέα βάζει στον πειρασμό ακόμα και τους αρχάριους στην κουζίνα να φτιάξουν πίτα.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γράφει για το μενού του σεφ στο γαστρονομικό φεστιβάλ Sani και όχι μόνο.
Το 2o Mount Athos Gourmet στοχεύει να αναδείξει τη γαστρονομία του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα.