Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει μεγάλες γαστρονομικές εμπειρίες και θέα στον Παρθενώνα.
Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, είτε βάζουμε το γιαούρτι λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό και δεν το αφήνουμε να βράσει είτε...
Αν η συνταγή μας ζητάει ξινόκρεμα (sour cream) και δεν μπορούμε να βρούμε, φτιάχνουμε μια σπιτική εκδοχή ως εξής: βάζουμε 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το χυμό από 1 λεμόνι. Ανακατεύουμε και βλέπουμε ότι η κρέμα πήζει...
Για τη 14η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αλεξάνδρας Παππά.