Για να βγάλουμε εύκολα τη φλούδα από τις σκελίδες του σκόρδου κάνουμε το εξής: τις βάζουμε μία-μία στον πάγκο και τις ρολάρουμε με την παλάμη μας πιέζοντάς τες. Με αυτόν τον τρόπο η φλούδα τους χαλαρώνει και βγαίνει πιο εύκολα. Το ίδιο...
Είναι στην εποχή τους, πεντανόστιμα και φτηνά. Μαγειρέψτε σκουμπριά έτσι κι αλλιώς.
Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.
Για την 7η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι του Φοίβου Σταμπολιάδη.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Δυο όσπρια, χίλια δυο μαγειρέματα, για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις...