Ένα θεσπέσιο αλειφώδες τυρί από την Κρήτη ζητάει την προσοχή μας.
Προβληματισμός και σκέψεις για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Αν και πολύ νόστιμες όταν ψηθούν, οι αφράτες ελληνικές πίτες που βρίσκουμε στην αγορά φτιάχνονται συνήθως με διογκωτικά και βελτιωτικά γεύσης. Αν παρόλα αυτά είμαστε οπαδοί του κλασικού τυλιχτού σουβλακιού, πρέπει να έχουμε κατά νου πως είναι...
Ενα εξαιρετικό τυρί, που θυμίζει φέτα, είναι το καλαθάκι της Λήμνου, προϊόν ΠΟΠ. Από τα εκλεκτότερα, αυτό που παράγουν οι αφοί Χρυσάφη.
Αυτόν το μήνα βρήκαμε τις πιο νόστιμες ντομάτες στις υπαίθριες αγορές του άστεως.