Το 2o Mount Athos Gourmet στοχεύει να αναδείξει τη γαστρονομία του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα.
Το δανέζικο Noma έχασε την πρωτιά. Στα φετινά βραβεία του περιοδικού Restaurant καλύτερο εστιατόριο παγκοσμίως ανακηρύχθηκε το σπανιόλικο El Celler de Can Roca.
Με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό αλλά και ένα «ψαγμένο» μενού απολαμβάνουμε ελληνική κουζίνα με θέα τον Παρθενώνα.
Κρεοφαγία επιπέδου σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον στη θρακιώτικη πόλη.
Από χούλα χλου και κορκότο μέχρι σουλουγούν και λαβάς, τα άπαντα για τα ποντιακά μαγειρέματα στη Νέα Ιωνία.