Για δροσερά και κεφάτα καλοκαιρινά βράδια, η συνταγή για κοκτέιλ είναι μία: σε βαθύ δοχείο αποθήκευσης με καπάκι αναμειγνύουμε 2 lt γρανίτα της αρεσκείας μας (ιδανικά φράουλα) με 1 lt βότκα. Ανακατεύουμε το μείγμα με σπάτουλα και το βάζουμε στην...
Εκπληκτική θέα και «εξευρωπαϊσμένη» ασιατική κουζίνα στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park.
Υπέροχος καφές, ευφάνταστες σαλάτες, σάντουιτς και άλλα ελαφριά γεύματα σε ένα ολοήμερο στέκι στο Σύνταγμα.
Βγήκαμε βόλτα στην αγορά και εξοπλιστήκαμε με χρήσιμα εργαλεία για το κόψιμο των φρούτων.
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Ένα μικροσκοπικό μπιστρό στο Κολωνάκι για καφέ, απεριτίφ και ελαφριά γεύματα.