Οικονομικό menu degustation με 5 πιάτα και 2 ποτήρια κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Κηφισιάς.
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Νόστιμη, χορταστική και ιδανική για μπίρα...
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Το µαντολίνο είναι ειδικό εργαλείο που κόβει λαχανικά και φρούτα σε ισόπαχες φέτες. Πολλά µαντολίνα έχουν και ρυθµιστή πάχους για να κόψουµε όσο πιο λεπτές φέτες θέλουµε, ενώ κάποια διαθέτουν και ανταλλακτικά που κόβουν σε διάφορα...
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Εμμανουέλας Κόκκαλη.
Εναλλακτικό, πεντανόστιμο και χωρίς καν να χρειαστεί να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας.