Μερακλίδικοι κρεομεζέδες σε μια «δροσερή» ταβέρνα εις το Αμαρούσιον.
«Πακέτο» μυρωδάτο, ζουμερό και άκρως λαχταριστό.
Για την 1η εβδομάδα του 2ου διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ιωάννα Βλάχου.
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Κρύο ή ζεστό, το πιάτο αυτό είναι το ίδιο νόστιμο. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο τάπερ για το γραφείο.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...