Εύκολο, νόστιμο και... «χαμαιλεοντικό» φαγητό η στραπατσάδα (βλ. και καγιανάς), φτιάχνεται με τα ζαρζαβατικά κάθε εποχής, με ή χωρίς τυρί, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με, με, με... Η καλοκαιρινή, «ντοματένια» εκδοχή του, από τις πιο...
Σε γιορτή της προκοπής και του μόχθου εξελίχθηκε η ετήσια εκδήλωση για τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού της «Κ» γαστρονόμος.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας αυγά και όχι κρέμα γάλακτος. Ακόμη, μας δίνει ένα μυστικό για να εξαλείψουμε την έντονη μυρωδιά του αυγού.
Διαβάστε ποιοι είναι οι άξιοι Ελληνες παραγωγοί που βράβευσε την Τρίτη το βράδυ ο Γαστρονόμος.
Ένας πρωτότυπος ντάκος που μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες ως ελαφρύ γεύμα.
Το φινετσάτο λαχανικό φινετσάτα μαγειρεύεται...