Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Καταρχάς, βάζουμε το αυγό κάτω από τρεχούμενο νερό αμέσως μόλις το βγάλουμε από το μπρίκι για να κρυώσει. Στη συνέχεια, το ρολάρουμε στον πάγκο της κουζίνας πιέζοντας ελαφρώς για να ραγίσει το τσόφλι και να αρχίσει να σπάει. Ξεκινάμε να...
Γρήγορη λιχουδιά για όλες τις ώρες...
Αν χρησιμοποιήσουμε μόνο τους κρόκους των αυγών για να φτιάξουμε ένα γλυκό, επ’ ουδενί λόγω δεν πετάμε τα ασπράδια. Τα βάζουμε σε δοχείο αποθήκευσης με καλό κλείσιμο και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Μετά από 3 ημέρες, μπορούμε να τα...
Για την 8η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Χατζηκυριακίδου.
Υπέροχος καφές, ευφάνταστες σαλάτες, σάντουιτς και άλλα ελαφριά γεύματα σε ένα ολοήμερο στέκι στο Σύνταγμα.