Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.
Εξαιρετικά ευεργετικό για τον οργανισμό, το γιαούρτι μπορεί να νοστιμίσει τη μαγειρική μας, χωρίς να τη φορτώσει με πολλά λιπαρά.
Μια καλαίσθητη γωνιά στα Εξάρχεια, με εκλεκτά προϊόντα από όλη τη χώρα.
Νόστιμο σνακ για το σχολείο και το γραφείο αλλά και θαυμάσιο γεύμα στο σπίτι συνοδεία σαλάτας και γιαουρτιού.