Πολιτογραφημένη Τοσκανέζα εδώ και δεκαετίες, παράγει μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά. Μας ξενάγησε στην αγροτουριστική μονάδα της Castell’in Villa, στην καρδιά των Κιάντι.
Είναι ένα ποτό που πίνεται κατά κανόνα σκέτο. Σας προκαλώ, όμως, να δοκιμάσετε να το αναμείξετε!
Επιλέγοντας καλής ποιότητας υλικά, ακόμη κι ένα ταπεινό σάντουιτς μπορεί να γίνει γαστρονομική εμπειρία.
Ένα έξοχο γιορτινό κρεατικό που γίνεται -σχεδόν- μόνο του.
Ετοιμάζετε γιορτή μπίρας στο σπίτι; Ιδού ένας μεζές που δεν πρέπει να λείπει.
Η πληθωρική γεύση των μπαρμπουνιών συνδυάζεται μοναδικά με μια δυνατή μουστάρδα.
Ένα εύκολο ορεκτικό για τα επίσημα τραπεζώματά μας.