Νοσταλγία στοπ. Το γλύκισμα που διαλαλούσαν στα θερινά σινεμά και τα γήπεδα σε τέσσερις εκδοχές του κουτιού και του σαλονιού.
Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για την... προστιθέμενη γεύση κολοκυθόσπορων, ηλιόσπορων και κουκουναριών.
Τσιμπολόγημα και καφές σε ένα ας-το-πούμε-μπιστρουδάκι-του-δρόμου στην πιο όμορφη γειτονιά της πιο cool πόλης της Γερμανίας.
Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.
Γεύσεις από την Κρήτη στο Μπουρνάζι, σε μια ταβέρνα της οποίας η φήμη διαδίδεται από στόμα σε στόμα.
Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.