Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ, σε λεπτές φέτες και σε ροδέλες.
Γρήγορο, εύκολο, νόστιμο. Απλά τέλειο.
Ιδιαίτερες, ελληνικές γεύσεις σε ένα όμορφο οινομαγειρείο στο Μεταξουργείο.
Απλό στην παρασκευή του και εντυπωσιακό το κρέας της Πρωτοχρονιάς, ιδανικό και για τον μπουφέ.
Προσθέστε τη συνταγή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Προσθέστε τη συνταγή αυτή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Για την 27η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Δέσποινας Κωσταράκη.
Ζουμερά, αφράτα και νόστιμα πολύ τα μπιφτέκια που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.