Γαστρονομικά και άλλα ενδιαφέροντα για το πεντανόστιμο φρούτο που απειλείται με… εξαφάνιση.
Εναλλακτικό, πεντανόστιμο και χωρίς καν να χρειαστεί να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας.
«Πακέτο» μυρωδάτο, ζουμερό και άκρως λαχταριστό.
Σουβλάκι, λεχματζούν, ισλί κιουφτά, σις ταβούκ και άλλες νοστιμιές φτιαγμένες με συνταγές εξ Αρμενίας.
Δυο ευγενικοί παντοπώλες προμηθεύουν τους Νικαιώτες με εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει ιστορικά, γαστρονομικά και άλλα νόστιμα για το νόστιμο εαρινό λαχανικό.
Για την προετοιμασία γλυκών, ζυμαρικών, λουκάνικων, για την κοπή κρέατος, ακόμα και για μαγείρεμα.
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.