Μια παραδοσιακή λιχουδιά από το ιδιαίτερο νησί του Νίκου Τσελεμεντέ.
Ορίζουμε ξανά τι εστί ζελέ. Ξεχάστε τα έτοιμα σε σκόνη. Αυτά που προτείνουμε εμείς γίνονται με φρέσκους χυμούς φρούτων, γάλα, σοκολάτα, ενίοτε και αλκοόλ.
Στο κηφισιώτικο σπίτι όπου περνούσε τα καλοκαίρια ο Άγγελος Σικελιανός, απολαμβάνουμε νοστιμιές που φτιάχνονται επί τόπου.
Ένα διαφορετικό «σάντουιτς» με λίγες θερμίδες. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το παίρνουμε στο γραφείο ή και στην παραλία.
Τo Pinot Noir που κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο!