Αν και πολύ νόστιμες όταν ψηθούν, οι αφράτες ελληνικές πίτες που βρίσκουμε στην αγορά φτιάχνονται συνήθως με διογκωτικά και βελτιωτικά γεύσης. Αν παρόλα αυτά είμαστε οπαδοί του κλασικού τυλιχτού σουβλακιού, πρέπει να έχουμε κατά νου πως είναι...
Μεζεκλίκια θαλασσινά κι ένα σωρό άλλα νόστιμα, αγναντεύοντας το Καμίνι και τη θάλασσα.
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κεφτέ ή κοκκινιστά; Λείπει το μπάρμπεκιου απ’ τον Αύγουστο; Πόσους ντάκους μπορούν να σκαρφιστούν οι σεφ του Γαστρονόμου;
Ινδικό μείγμα μπαχαρικών είναι το γκάραμ μασάλα, που ταιριάζει πολύ σε ψητά κρεατικά, όπως κοτόπουλο ή σουβλάκια αρνιού. Το βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, αλλα μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι ανακατεύοντας σε ίσες δόσεις,...
Διαβάστε το απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του «Life», στο οποίο ο διάσημος κιθαρίστας περιγράφει τη σχέση του με το φαγητό.
Απλά υλικά, γκουρμέ διάθεση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η Νένα είχε (και πάλι) κέφια!