Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.
Χειροποίητες πίτες με μεράκι και άλλα νόστιμα στο καινούριο (τυρο)πιτάδικο του Παγκρατίου.
Μια λαχταριστή ομελέτα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας!
Τα αχλάδια όταν ωριμάζουν εκλύουν αιθυλένιο, που επιταχύνει την ωρίμαση των άλλων φρούτων και λαχανικών που βρίσκονται κοντά. Για αυτό όταν τα βάζουμε στο ψυγείο ή στη φρουτιέρα, φροντίζουμε να είναι χώρια από τα άλλα φρούτα ή τα λαχανικά.
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μιχαλέλη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.