Σε ένα μαρμάρινο μπαλκόνι με θέα τον Εθνικό κήπο και τα πέριξ του Συντάγματος γευτήκαμε ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.
Ένα ψητοπωλείο στην καρδιά του Πειραιά για μια σύντομη στάση μετά τα ψώνια και τις δουλειές.
Ασιατική κουζίνα υψηλού επιπέδου από μία Ελληνίδα σεφ στο Μεταξουργείο.
Η σαλάτα του Μαγιού έχει απ’ όλα κι είναι πολύχρωμη. Συνοδεύει δε υπέροχα όλα τα ψητά.
Λίγα υλικά, λίγος κόπος, πολλή νοστιμιά. Η «φόρμα» μπορεί να αλλάξει, κι αντί για ομελέτα μπορούμε να φτιάξουμε μια τέλεια στραπατσάδα.
Επιστροφή στην ταβέρνα. Γιατί όχι; Με αυτές τις γεύσεις δεν μεγαλώσαμε; Ή με αφρούς και δεν θυμάμαι καλά;
Αν μας κάνει καλό καιρό, θα μαζευτούμε για μεζέδες και κρασάκι σε αυλές, κήπους, βεράντες ή στο... εξοχικό.