Να ένα σάντουιτς ελληνικό, χορταστικό αλλά και ισορροπημένο, απλό αλλά και μια ιδέα γκουρμέ...
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Ζυμαρικά και φασολάκια σε ένα πιάτο; Ναι, αν η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου.
Συνοδεύουμε με ρύζι, νουντλς ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Οι μεζέδες της κ. Χαρίκλειας είναι γνωστοί στα Άνω Πετράλωνα. Ιδίως για τους σινεφίλ που μετά τις προβολές του «Ζέφυρου», αναζητούν θέση σε ένα από τα τραπεζάκια της επί της πλατείας Μερκούρη.
Οι μαγείρισσες Νίκη Τρέσσου κι Ευδοκία Φυλακούρη ξεφουρνίζουν μια νοστιμιά απ’ τις λίγες. Στο πλάι δεν χρειάζεται παρά μια απλή σαλάτα.
Φρουτώδης, αρωματικός και ελαφρώς πικαντικός ο συνδυασμός που προτείνει ο σεφ Μανώλης Θλιβερός για τις σαββατοκυριακάτικες μπριζόλες μας.
Ο Γαστρονόμος φτιάχνει μια «τηγανιά πατάτες» που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!