Ένα εργαστήρι στην Καλλιθέα βάζει στον πειρασμό ακόμα και τους αρχάριους στην κουζίνα να φτιάξουν πίτα.
Εκμεταλλευόμαστε τη γλύκα των μαγιάτικων παντζαριών και φτιάχνουμε μια πλούσια σαλάτα, ό,τι πρέπει για ένα από τα αρχικά πιάτα σε γιορτινό κάλεσμα.
Μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα το ολοκαίνουργιο τεύχος των γλυκών ιστοριών! Θα το χάσετε;
Το «ελληνικό πρωινό» γίνεται πράξη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Και έχει μεγάλη επιτυχία!
Το λικέρ σοκολάτας είναι το άλλοθι των ενηλίκων για μικρές διαφυγές από τα καθιερωμένα.
Δροσερά επιδόρπια για το μεγάλο πασχαλινό φαγοπότι, εύκολα γλυκά με τσουρέκι, συνταγές με ζαχαρούχο γάλα και 12 σοκολατένια μπανανογλυκά.