
Μία από τις πιο ωραίες γευστικές εμπειρίες του χειμώνα.
Οι σεφ και η συντακτική ομάδα του Γαστρονόμου δοκίμασαν και σας προτείνουν τα πιο νόστιμα ελληνικά προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ισπανικό ταπεραμέντο με προϊόντα της Ιβηρικής και μοντέρνος σχεδιασμός στην καινούργια taperia της Σκουφά.
Μεσογειακή κουζίνα σε ντιζάιν περιβάλλον προσφέρει το εστιατόριο του κηφισιώτικου ξενοδοχείου Semiramis. Ο σεφ Παναγιώτης Τσιριώτης, μάλιστα, έχει φροντίσει να δημιουργήσει και ειδικά μενού για τα παιδιά.
Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το δέκατο τρίτο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου». Μην το χάσετε!
Ξανά στο καλό ιταλικό εστιατόριο, με αφορμή τα νέα, οικονομικότερα πιάτα.
Στο τιμόνι της μικρής τρατορίας μία άξια μαγείρισα, που ετοιμάζει σπιτικές, ιταλιάνικες γεύσεις.