Σκαρώνουμε στα γρήγορα ένα λαχταριστό λεμονάτο ψαρονέφρι.
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια σάλτσα κιμά για να συνοδεύσουμε το χούμους που έχουμε στο ντουλάπι!
Με απλά υλικά φτιάχνουμε τις πιο φινετσάτες συνταγές. Σε αυτό το πιάτο οι φακές απογειώνονται καθώς σογομαγειρεύονται με κόλιανδρο και φασκόμηλο.
Φανταστική ρεβιθάδα με σπανάκι που είναι στην καλύτερή του εποχή.
Στο «πανοπτικόν» εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τρώμε απλά, αλλά με πολύ γούστο.
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.