Ελληνικό μενού με ολίγες γαλλικές και ιταλικές επιρροές σε ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Το αυθεντικότερο -ίσως- ινδικό των Αθηνών βρίσκεται στα Εξάρχεια.
Συνοδεύουμε με φιλέτο κοτόπουλου ή λουκάνικα ψητά ή πουρέ πατάτας.
Ένα αλλιώτικο μπριάμ, πολύ αρωματικό και ιδιαίτερα νόστιμο.
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους «τσάγια» μυρωδικών. Βράζουμε, δηλαδή, στη χύρτα, μυρωδικά (φρέσκα και...