Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει ένα εξαίσιο μαγειρευτό μοσχάρι. Χάρμα ιδέσθαι και γεύεσθαι.
Ξεχωριστές αλλά comfort νοστιμιές στο ισόγειο του ντιζαϊνάτου ξενοδοχείου της Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.
Φωτοανταπόκριση από το εστιατόριο του σπουδαίου Ιταλού σεφ Fabrizio Buliani στο Κολωνάκι.
Η σαλάτα που σίγουρα περίσσεψε απ' το τραπέζι της γιορτής γίνεται ένα θαυμάσιο, θεραπευτικό σχεδόν, πιλάφι.