Η μαγειρική του Ζουρνατζή και η οινογνωσία του Καϋμενάκη σε πακέτο απολαυστικόν και σωστά κοστολογημένο.
Σερβίρουμε:το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºCτο γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºCτα αποστάγματα στους 18 ºC Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.
Κεμπάπ, λαχματζούν και πολλές άλλες επιλογές για μυημένους, σε μια έθνικ γευστική περιπλάνηση που ξεκινά από το Χαλάνδρι.
Αλμυρά και γλυκά μαθήματα από τους σεφ του περιοδικού σε τέσσερις πόλεις της χώρας.