Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Δύο συντάκτες, δύο διαφορετικές γνώμες. Αυτή την εβδομάδα για το ολοκαίνουριο στέκι της πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε!
Βρεθήκαμε στο αθηναϊκό Milos για να δοκιμάσουμε το χειμερινό μενού. Ιδού μια γρήγορη ματιά στην κουζίνα.
Δοκιμάσαμε -φωτογραφίζοντας- το χειμωνιάτικο μενού του «χιλτόνιου» Milos. Κοπιάστε.
Μπιροποσία, νόστιμοι μεζέδες και νεανική βαβούρα στην πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη.
Μοντέρνα κουζίνα στο πιο μοδάτο εστιατόριο στη Φιλοθέη.