Εκπληκτική θέα και «εξευρωπαϊσμένη» ασιατική κουζίνα στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park.
Πριν προσθέσετε σάλτσα ντομάτας και λαχανικά στη βάση της πίτσας, αλείψτε το ζυμάρι με ελάχιστο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει σαν διαχωριστική μεμβράνη προστατεύοντας τη ζύμη από τα υγρά που θα...
Δεν πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά εκ των προτέρων, δηλαδή αμέσως μετά την αγορά τους και πριν τα τακτοποιήσουμε στις τροφοθήκες ή στο ψυγείο, γιατί έτσι επιταχύνεται η ωρίμαση και κατά συνέπεια η αποσύνθεση. Καλό είναι να τα πλένουμε λίγο...
«Δεν πετάμε τίποτα» συμβουλεύουν μάγειρες και σεφ κι ένας τρόπος να το κάνουμε πράξη στην κουζίνα είναι η παρασκευή σπιτικών ζωμών. Σκληρά κοτσάνια μυρωδικών, εξωτερικά φύλλα και κοτσάνια λαχανικών, κόκκαλα από κρεατικά, κεφάλια και...
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...