Ένα πρωτότυπο σαλατοφαγητό που θέλει μόνο λίγο ψωμί για να γίνει και χορταστικό...
Νόστιμο και απολαυστικό και για όλες τις ώρες...
Ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό ψητού κρέατος ή ψαριού...
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Μια ναπολιτάνικη ταβέρνα ανοίγει για πρώτη φορά την αυλή της με πιάτα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα.
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.