Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.
Ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες ή συνοδευτική σαλάτα ενός φιλικού καλέσματος. Όπως και να ’χει ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος και αξίζει δοκιμής.
Μια εύκολη, πεντανόστιμη τάρτα με τις τελευταίες υπαίθριες ντομάτες που βρίσκουμε στην αγορά...
Για την 25η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Μπράνη.
Μόλις ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο, τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά σε ένα σουρωτήρι. Στη συνέχεια, κόβουμε με ένα ψαλίδι τα πτερύγια του (αν δεν έχουμε πάρει φιλέτο) και αφαιρούμε το δέρμα του. Τον κόβουμε σε κομμάτια που είτε τα μαγειρεύουμε...
Η συμμετοχή της Σεβαστής Πετρίδη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».