Ασυναγώνιστο setting, πρώτης τάξης κουζίνα και αξιόλογη λίστα κρασιών.
Φαγητό επηρεασμένο από την ισπανική κουζίνα, όπου αλλαντικά και ψαρικά μπαίνουν στο ίδιο πιάτο. Εδώ, σε μια δημιουργική παραλλαγή με ελληνικά υλικά από τον Αντώνη Μουστάκη, σεφ του εστιατορίου Extravaganza. Το άρωμα της μαστίχας πάει γάντι με το...
Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Βάλτε το ρούμι δίπλα σε μια πληθωρική, γεμάτη γραβιέρα, μαζί με θαλασσινά, μπισκότα βουτύρου, ανανά και υπόξινα αποξηραμένα φρούτα.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.