Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο καλτ μαγαζί στην Αθήνα.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Δοκιμάσαμε περισσότερα από σαράντα και καταλήξαμε στα ακόλουθα.
Δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τα νοστιμότερα και πλέον ποιοτικά, από το Μαρούσι έως τον Πειραιά και από το Ιλιον έως τη Βούλα.