Αν ένας Καταλανός δει μια κρεμ μπριλέ, θα πει αγανακτισμένος: «Αυτοί οι Γάλλοι μας έκλεψαν την κρέμα καταλάνα». Με την Καθημερινή στις 09/10.
«Buen apetito, από την Ισπανία!»
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Δείτε πώς φτιάχνουμε κρεμ μπριλέ -κλασική και σοκολατένια- καταλάνα, καραμελέ και ταούκ κιοκσού.
Μία μικρή «συνοικιακή» ανακάλυψη στην Αλσούπολη, με νοστιμιές κυρίως θαλασσινές.
Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.