Μια βόλτα με οδηγό λίστες κρασιών που μας οδήγησαν και σε πεντανόστιμο φαγητό. Έτσι, γιορτινές μέρες που έρχονται, θα φάμε, θα πιούμε και χορτάτοι θα χορέψουμε!
Εl enemigo είναι ο εχθρός, ο πολέμιος, ο ανταγωνιστής.
Φαγητό επηρεασμένο από την ισπανική κουζίνα, όπου αλλαντικά και ψαρικά μπαίνουν στο ίδιο πιάτο. Εδώ, σε μια δημιουργική παραλλαγή με ελληνικά υλικά από τον Αντώνη Μουστάκη, σεφ του εστιατορίου Extravaganza. Το άρωμα της μαστίχας πάει γάντι με το...
Το Πήλιο συνδυάζει προϊόντα και πρώτες ύλες, όλα εκλεκτά και σε θαυμαστή ποικιλία, συνθέτουν πιάτα χορταστικά και γευστικότατα, όπως αυτή η φασολάδα.
Χειμωνιάτικο φεστιβάλ μπίρας με εποχιακές, χριστουγεννιάτικες και specialties.
Δοκιμάσαμε όλες τις εσοδείες του εκπληκτικού, «ελαχίστων παρεμβάσεων» Syrah without sulfites της Ρωξάνης Μάτσα και τα ποτήρια γέμισαν με συμπυκνωμένη δροσιά.