Tο κατεξοχήν χειμωνιάτικο -και κατ’ επέκταση αποκριάτικο- κρέας είναι το χοιρινό, που καταναλώνεται μαζικά και το Δωδεκάμερο, οπότε δοξάζονται και τα πουλερικά, κότες και γαλοπούλες.
Όσοι δεν τρώνε κρέας, τι θα κάνουν την Τσικνοπέμπτη; Αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν πολλές επιλογές.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Κυκλοφορεί στις 12/02 με την Καθημερινή της Κυριακής!
Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.
Πάμε κόντρα στη βαριά ατμόσφαιρα και ετοιμάζουμε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, με όσα έχουμε, λίγα ή πολλά, έτσι «για το καλό».